Fresh Quality Management platform biedt u:


Eenvoudig en efficient keurgegevens vastleggen
De keur app werkt eenvoudig en efficient. Door gebruik van defaultwaardes kan registratie snel gebeuren. Zelf opstellen van keurlijsten per product maakt het registreren overzichtelijk. Foto's kunnen direct bij de keuring worden vastgelegd. Door een draadloze verbinding tussen fototoestel en tablet werkt dit snel en gebruiksvriendelijk. Keuropmerkingen kunnen worden gekozen uit de vooraf vastgelegde lijst. Deze opmerkingen kunnen worden vertaald, zodat in andere talen rapporteren efficient werkt.

Altijd en overal keurgegevens vastleggen
Op iedere locatie en op ieder moment kan op een tablet de gewenste kwaliteitsinformatie worden vastgelegd. De app werkt online en offline waardoor keuringen ook op plaatsen met een slechtere internetverbinding, zoals teeltlocaties en koelcellen, kunnen worden uitgevoerd.

Altijd en overal inzage in keurresultaten
Het platform geeft via een webapplicatie toegang tot de keurrapportages en verschillende analyse en rapportage overzichten. Met een browser en een internetverbinding heeft u altijd toegang tot uw informatie.

Inzicht in kwalteit in de keten
Door de analyse en rapportage mogelijkheden biedt het FQM platform een optimaal inzicht in de ketenkwaliteit van de producten. Hiermee biedt het adequate handvatten voor een verdere optimalisatie van het kwaliteitsmanagement.

Alles in één abonnement
Tradle staat voor zorgeloos handelen. Tradle hanteert voor haar systemen een abonnementvorm. Voor het gebruik betaalt u een maandbedrag. Alle support en onderhoud is in dit bedrag inbegrepen. Er zijn geen onvoorziene kosten. Er is geen sprake van extra updatekosten en we hanteren geen voorrijkosten. Wij volgen de ontwikkelingen in de AGF branche en zorgen via productontwikkeling dat de software up to date blijft.

Software with a service
Tradle ondersteunt u met optimale systemen zodat u de AGF handelsprocessen optimaal kunt blijven uitvoeren. Tradle biedt met het abonnement veel meer dan continuïteit van de aangeschafte software: software with a service.

Gespecialiseerd advies en een optimale oplossing voor uw kwaliteitsmanagement
Met onze ervaring en software bieden wij optimale oplossingen voor handelsbedrijven in AGF. Wij bieden oplossingen voor telers, importeurs, exporteurs en groothandel. Tradle is gespecialiseerd in ketensystemen en keteninformatie in de versketen. Wij adviseren bedrijven op het gebied van informatiemanagement en leveren software die zich in de praktijk bewezen heeft.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van het Fresh Quality Management platform?
Wij helpen u graag verder.

Mail naar info@tradle.nl of bel 0317 47 13 91. Of doe een aanvraag via het webformulier.