22 april 2015

Verdi Import implementeert FQM 

Verdi Import registreert productkeuringen vanaf nu met het Fresh Quality Management (FQM) platform van Tradle. De keurmeesters registreren de keuringen op een tablet en de keurrapportages worden in de gewenste taal verstuurd. Het digitaal vastleggen van kwaliteitsgegevens biedt een optimaal uitgangspunt voor verdere analyse van de data. Mark Verweij, directeur Verdi Import: “Het keursysteem past goed bij onze professionele en flexibele manier van werken. Tradle heeft goed geluisterd naar de praktijk van Verdi en het systeem daarop ingericht ”.

De implementatie van het keursysteem bij Verdi is inmiddels afgerond. Er is een koppeling met het Profix-verkoopsysteem, zodat de partijgegevens op de tablet beschikbaar komen en de keurresultaten aan de partij kunnen worden gekoppeld. Het kunnen kopiŽren van standaard waarnemingen naar andere partijen vereenvoudigt het invoeren van de keurdata. Als de keurmeester een keuring afrondt wordt het keurrapport automatisch intern via email verstuurd, zodat de commerciŽle afdeling snel inzicht krijgt in het resultaat en de gegevens eenvoudig kunnen worden doorgestuurd. Aan de hand van kleuren groen, oranje, rood in het keurrapport kan iedereen in ťťn oogopslag zien hoe het keurresultaat van een partij eruit ziet.

Tradle biedt AGF handelsbedrijven een keursysteem waarmee objectief registreren, monitoren en analyseren van kwaliteit vanaf teelt tot schap mogelijk wordt gemaakt.
Fresh Quality Management biedt:
- invoeren van gegevens op een tablet (online en offline werken)
- keur- en inspectieformulieren naar behoefte zelf op maat inrichten
- inslag, voorraad, uitslag keuringen, maar ook productielocatie keuring en registratie audits
- foto's toevoegen aan de keuring
- scannen van barcodes
- relevante keurrapportages en analyses maken
- rapportages opvragen en mailen (in de door u gewenste taal)
- koppeling met branche software

Voor meer informatie:
Tradle: Henk Aarts, 0317 47 13 91, henk.aarts@tradle.nl, www.tradle.nl.
Verdi Import: Laurens van Boesschoten, 0180 61 88 11 laurens@verdiimport.nl , www.verdiimport.nl

 

Meer nieuws...