30 januari 2012

Tradle happy hour tijdens Fruit Logistica

Tradle viert tijdens de Fruit Logistica haar oprichting. Dit doen we met een happy hour op woensdag 8 februari van 22.00 tot 23.00 uur in de Irish Pub in het Europa Center Berlijn (Tauentzienstraße 9-12). U bent van harte uitgenodigd om kennis met ons te komen maken en het glas met ons te heffen. Tijdens de Fruit Logistica komen we op de beursvloer langs voor een persoonlijke uitnodiging.

Tradle is eind vorig jaar opgericht door Q-ray als de nieuwe leverancier van ketensystemen voor handelsbedrijven in de AGF. Q-ray brengt meer dan 20 jaar ervaring in ontwikkelen van software in Tradle onder en focussed zich op advies en software voor handel in AGF. Tradle is een nieuwe speler in de markt met een frisse blik op ketenautomatisering. We merken aan de reacties dat er duidelijk behoefte is aan een nieuwe kijk op automatisering in AGF en het serviceconcept dat we via onze abonnementsvorm aanbieden.

Tradle staat met een professionele service- en supportorganisatie voor zorgeloos handelen in de AGF branche. Kijk voor meer informatie op www.tradle.nl, of neem contact op met Henk Aarts (henk.aarts@tradle.nl; 0317 471 391).

 

 

 

Meer nieuws...