10 oktober 2011

Keteninformatie met Tradle

Q-ray biedt keteninformatie voor AGF handelsbedrijven

Keteninformatie voor AGF is de toekomst. Gangbare ERP systemen zijn nog sterk bedrijfsgeoriŽnteerd. Q-ray gaat  zich in Tradle focussen op advies en ontwikkeling van software voor de AGF branche. De ambitie is om, op basis van de bestaande ketensystemen, een nieuwe generatie ERP-systeem te ontwikkelen dat handelsbedrijven met optimale keteninformatie kan ondersteunen. Met Tradle wordt een nieuwe professionele service- en supportorganisatie voor informatiesystemen in de AGF branche gevormd. De lancering vindt plaats tijdens de Horti Fair Fresh.

Q-ray is gespecialiseerd in het ontwikkelen van keteninformatiesystemen. Q-ray ontwikkelde onder andere voor Productschap Tuinbouw het Groenten en Fruit Portaal en voor het Kwaliteits Controle Bureau (KCB) de mobiele applicatie voor fytosanitaire inspectie.
Q-ray ziet bij handelsbedrijven een andere behoefte in informatievoorziening ontstaan. De huidige systemen zijn nog sterk bedrijfsgeoriŽnteerd, terwijl de concurrentiekracht juist voortkomt uit geÔntegreerde keteninformatie. Q-ray bundelt in Tradle haar kracht, ervaring en kennis in het ontwikkelen van vernieuwende en duurzame oplossingen voor ondernemers in de AGF. Het legt de basis voor verbreding in de markt van bestaande ketensysteem en geeft een impuls om het functioneel uit te breiden en nieuwe software te ontwikkelen en vermarkten. Met name de uitbreidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement en markt- en kwaliteitsgestuurde logistiek zullen de gebruikers van het vernieuwde ketensysteem verder helpen hun bedrijfvoering te optimaliseren en aan te passen aan de eisen van deze tijd.  

 

Meer nieuws...